Grillsäsongen är här  – Vinn en väska fylld med Lyxiga grillredskap

Innan vi ger er detaljerna låt oss bara berätta att i Alvesta Bokhandel har vi ett härligt urval av böcker för sommarens matlagning i trädgården eller om du är lyckligt lottad och får sitta med en spännande bok i hammocken inväntandes sommarens härliga grillrätter skall bli färdiga. Så finns böcker för alla upplevelser från skräck till romantik i butiken.

Så här gör du för att vinna denna utlottning. Följ Alvesta Bokhandel på Facebook och dela detta inlägg i ditt flöde så erhåller du en möjlighet att vinna väskan vid dragningen i Bokhandel under Alvesta Yran. Dragningen sker i Alvesta Bokhandel lördagen den 27 maj kl 13.00.

Använder du inte Facebook och ändå vill ha möjlighet att vinna grillväskan så fins det goda chanser att vinna denna fina väska ändå. Köp en bok under den 26 eller 27 maj före kl 13.00 så erhåller du en lott för varje köpt bok.

Möjligheterna tar inte slut där. Du kan erhålla två lotter om du väljer att köpa en av våra böcker om mat eller matlagning under den 26 eller 27 maj före kl 13.00.

Lycka till med ditt deltagande i denna utlottning med dragning under Alvesta Yran. Öka dina vinstchanser med flera lotter.