Roy Fares
Cake hero

Att kladda, pilla och skapa med händerna. Det är det som är så roligt med bakning! Kanske baka med en kompis, och sedan bjuda mamma, pappa, syskon på något gott? Eller ge bort till någon man tycker om. Tänk vilka godsaker man kan skapa med bara några få ingredienser! Roy Fares, heter jag. Och jag har bakat så länge som jag kan minnas. Som barn älskade jag att stå i köket tillsammans med min mamma när hon lagade mat, eller bakade någonting gott. Och i dag är det mitt jobb – världens godaste yrke!   I den här boken finns både väldigt lätta och lite svårare recept. Börja gärna med några lätta recept, och testa sedan med något lite svårare. Cake Hero är min kompis. En superhjälte med goda och söta krafter. Vi tror på att man kan rädda en dålig dag med en bit god tårta, eller något annat bakverk. Save the day with a cake! Tillsammans är vi här för att hjälpa dig med din bakning.

Fram med visp och slickepott – här ska bakas! Tillsammans med Roy Fares lyckas du extra bra med dina cookiesar, bullar och tårtor.

Om du gillar att baka så har du något gemensamt med Roy. Han är mästerkonditorn som älskar att skapa i köket, och som gärna delar med sig av recept och tekniker till yngre bakningsintresserade.

I Cake hero gör han just det. Boken innehåller roliga recept, många bilder och en liten bakskola. Och förstås tips och råd på hur du lyckas med dina sötsaker.

Här finns cirka 35 recept på små godbitar, cookiesar, mjuka kakor, bullar, pajer, bakelser och tårtor. Självklart smakar allt underbart gott.
Så ta chansen att bli en superhjälte vid fikabordet!